Privacy- & cookieverklaring

Salesidentity is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Salesidentity verstrekt.

Bedrijfsnaam:       Salesidentity
Postadres:              Prinsessekade 3, 2012 MA Haarlem
Mailadres:              hello@salesidentity.nl
Telefoonnummer: 06 53 75 89 67

Deze verklaring is van toepassing op de website salesidentity.nl, maar niet op websites waarnaar wordt gelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

 

Cookie instellingen

Hieronder kun je zien welke soorten cookies je toestaat op deze website. Klik op "opslaan instellingen" om je aanpassingen door te voeren.

 

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Salesidentity laat je (persoons)gegevens achter. Salesidentity vraagt alleen om noodzakelijke gegevens. Zo is je mailadres nodig om je de nieuwsbrief te kunnen sturen en wordt je voornaam gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Salesidentity verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen of je inschrijven voor de verkooptips per e-mail) en van de producten / diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam en url website
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • informatie die je invult op de website, bijvoorbeeld op het contactformulier
  • technische gegevens zoals je MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden

Salesidentity verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website;
  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is;
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten;
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink);
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren;
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

Salesidentity is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Salesidentity heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Salesidentity ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

 

Bewaartermijn

Salesidentity bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn maximaal 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data worden geanonimiseerd.

Salesidentity bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan ontvang je natuurlijk geen e-mails meer. Je gegevens blijven nog maximaal 3 maanden in het e- mailmarketingsysteem staan.

 

Persoonsgegevens delen met derden

Salesidentity verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Salesidentity gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Voorbeeld: de boekhouder boekt facturen in en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Salesidentity in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

NB: Salesidentity stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Salesidentity; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

 

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het 1e bezoek aan salesidentity.nl wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Salesidentity gebruikt enkel functionele en analytische cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Salesidentity jou bijvoorbeeld e-mails sturen die beter aansluiten bij jouw interesses.

Bij je 1e bezoek aan deze website ben je geïnformeerd over de cookies die Salesidentity gebruikt. Onderaan deze pagina kan je je instellingen aanpassen.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Salesidentity hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers, maar Salesidentity werkt met IP-masking. De laatste cijfers van je IP-adres worden verwijderd. De gegevens die Google krijgt, zijn dus niet naar jou te herleiden.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailchimp

Salesidentity gebruikt Mailchimp voor het opslaan van e-mailadressen (mailinglist).

Mailchimp houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Salesidentity bijv. of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers salesidentity.nl bezoeken. Op basis daarvan is het onder andere mogelijk advertenties te maken, specifiek gericht op mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Salesidentity heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements: Facebook | Twitter | LinkedIn.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor willen afmelden voor de mails van Salesidentity, stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar hello@salesidentity.nl.

 

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Salesidentity de kans op misbruik van je gegevens zoals bij een datalek. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

salesidentity.nl beschikt over een SSL-certificaat (het groene slotje in de adresbalk): alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

 

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Salesidentity.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Haarlem, mei 2019